Naik Tangga

Saya 2 bulan preggy. Subuh td demam tiba². Nak pegi klinik, lift rosak. Sy dari tingkat 22. Terpaksa naik turun tangga td. Bahaya ke dlm kandungan sy ni. Takott. Then, dr bagi jugak ubat, padahal sy dah ckp pregnant. Blh ke makan ubat tu. 100plus bolrh?

7 Các câu trả lời

Doctor ckp paracetamol selamat utk ibu mengandung. Ambik 2 biji. Sbb haritu sy sakit kepala 3 hari, lpstu bgtai doctor kat kk. Dia bg paracetamol. Tp 2 biji tu sy mkn sekali je wlupun dia ckp boleh mkn 3 kali sehari.

5y trước

Haritu sy minum jgk sikit dlm setengah cawan. Tak berani mnum byk sbb manis plus bergas. Nanti angin

Allahu akbar..pasni klu tpaksa kna trun..trun jgn laju2 means jgn smpi nfs tecungap2..kwn sye tgkt 13 pun mscriage..mudahan kandungn awk kuat..

Ubat klinik je blh makan sis. Mcm paracetamol boleh makan. Kalau actifast tu tak blh.

Tinggi tue tngkt 22..xelok jgk naik tngga tp nk buat mcm mna kn..doa2 xda apa2..

tinggi tu sis dari tingkat 22 nak ke tingkat 1.slow2 turun jangan cepat2 hati2

Tggi btl tu.. Pelan2 sis

Tgkat 22.. Gayatnya..