35week preggy

Sapa sini due april 2022? Hai awak, kita geng..dah siap pack barang baby dn mama ke tu? Saya dah 😍

11 Các câu trả lời

sesiapa ada panduan atau tips taknyg bersalin hospital kerajaan? ada apa-apa yang perlu bawak? prosedur dia macam mana? macam.mana yang boleh request bilik 2 org tu? barang apa kena bawa lagi?

2y trước

agihan bilik tu biasanya ikut GL kita atau suami...kalau nak request mcm susah sikit skrg musik kovid2 ni..tp xtau laa laim hosp lain cara sis...maybe sis better tnya kat hosp yg sis bakal bsalin tu