35week preggy

Sapa sini due april 2022? Hai awak, kita geng..dah siap pack barang baby dn mama ke tu? Saya dah 😍

11 Các câu trả lời

sesiapa ada panduan atau tips taknyg bersalin hospital kerajaan? ada apa-apa yang perlu bawak? prosedur dia macam mana? macam.mana yang boleh request bilik 2 org tu? barang apa kena bawa lagi?

2y trước

agihan bilik tu biasanya ikut GL kita atau suami...kalau nak request mcm susah sikit skrg musik kovid2 ni..tp xtau laa laim hosp lain cara sis...maybe sis better tnya kat hosp yg sis bakal bsalin tu

Hi sya 37w , baru kluar wad kemarin . Bby xnak kluar lagi , msok wad sbab bby krag gerak dan ada cntraction skit2 . Tapi jalan belum buka 🥴🥴 so dktor bagi balik rhat kat rumah dlu 😅

2y trước

xpa sis....xlama lg dh tuu ..pcayalah 😍😍😍

sy da 2 hari kat wad sok kena czer... hari msk wad tu sekuriti tlg angkat beg gelakan sy sb bwk beg travel 1 galas 1.. dia ckp sy nk ddk kt hspital 🤣🤣

33w skrg . bkn setakat pack brg . siap beli beg travel baru utk bwk hospital . acah² nk g travel jauh😆😆 hakikatnye tak pernah pergi travel pn

2y trước

😂 travel lah jg tu sis....TRAVEL TO NEXT LEVEL OF LIFE 🥰🥰 travel nk jumpa baby tsyg

Sy due 29hb 4.. Xsiap pack smua lg. Baju baby 3set dgan bju sy nk klua wad je br msuk beg😅

saya..dah siap dah beg..tinggal nak bawak aje kalau ade tanda bersalin..hahahaha

2y trước

😍😍 terbaik sis ..smoga dipermudahkan dn baik2 saja ibu dn baby yaa

Hai. 37w sekarang n due awal April ✌️ barang pon da siap pack. ☺️

saye. Ada sikit lg x basuh. N bakal di pack next week💪💪

saya due pun april tp alamak baby keluar awal bulan march😂

2y trước

alamak 😂😂...tahniah sis 🥰🥰🥰

semangat dr week 28 dh siap pack semua , 🤭..

2y trước

hahaha , begitu laitu.. 😂 sma laa pula urg sabah jg ni ✌🏻