Geng April 2022

siapa yang geng april 2022? udah ready ke tu? dah packing beg siap ke tu? jom kongsi duedate mommy sekalian..🥰

Geng April 2022GIF
42 Các câu trả lời

nervous plus excited 🥲 geng pantang masa ramadhan 💪🏻 4422 / 37w1d everything dh siap pack , tggl nak angkut bawak ke hosp saja..

2y trước

Amen🙏🙏🙏

12/4. Dari 35weeks dah ni kerap braxton hicks 😂 Tiap malam berdoa nak beranak awal sebab perut besar tak tahan dah. Nak bgun pun tak larat, Apa lg nak urus anak 😅

🙋‍♀ due date 13/4/22. Alhamdulillah dah ready packing beg. anak ke 2 xkalut sgt. Didoakan semoga mummy semua dipermudhkan urusan bersalin nanti..Aamiiin

10/4..barang semua ready dah InshaAllah..tapi jalan mcm angkasawan dah rasa..sakit tulang bawah tu..Moga Allah mudahkan urusan bersalin kita semua🤲

2y trước

Sama due kita ..tapi kita dah bersalin 1march ..induce plan sebab gbs dengan leaking case

saya geng April/Ramadhan🥰.. kejab2 rase ready.. kejab² rase x ready.. xpacking lg.. 24.4 tp bersalin awal 2 minggu insya allah.. gdm💪

9/4 hadir ✌️ dah ada tanda2 nak bersalin 🥰 sakit makin kerap sbb kepala bby dah masuk laluan, tggu turun tanda baru gie hospital 😊

doa sy utk mommy dan smua bakal mommy... mg semua mommy selamat bersalin dan dpmudahkan segalanya .aamiin..

2y trước

aamiiin

sya 20/04 baru nk basuh² baju baby bersantai sungguh 😂 somoga dipermudahkan urusan kita semua . Tkut + excited . baby firts 😇

2y trước

Kita sama

Saya due 11/04. Sekarang 36w. Tak larat sangat dah. Haha. Instinct rasa macam awal tapi ntah laa. Apa2 pun harapnya semua selamat

sy 22/4/22..tp x tau la kan..kot2 bersalin awal..3 anak sblm ni semua bersalin awl..brg pon x ready lg..ada yg belum beli lagi..