Dpt kol dr kk yg keputusan minum air gula aritu tinggi..

Sapa masa mengandung kena kencing manis? Agak bahaya x.. Past2 masa first mengandung ade darah tinggi lak.. Mengandung yg ke 2 ni pn still kn cek bp lg.

1 Trả lời

1. Bhya klau xkontrol gula intake. Baby bolei jd besar. 2. Kalau sy. Ad hikmahnya. Sy dpt bljar cara makan yg betul dri dietician lpas confirm ad gdm 😅 selalu nk elak sayur. Lpas wjib mkn syur. Dh jd suka. 3. Beranak xbolei lebih due. Klau hri due xbranak jugak kena serah diri..induce./baby dh trllu bsar kna induce awal 😊