dehydrated

sapa kat sini xboleh minum air masak? saya xboleh minum langsung, minum ja muntah. ada suggestion x? sbb dah mcm dehidrate. xlarat sngt .

20 Các câu trả lời

sama. Sy sampai admit wad. pastu nurse suruh mnum air barli. dn jgn mnum byk sekaligus. seteguk2

2y trước

wah. bnyk org suggest air barli. nnt sy try bt. terima kasih 😊

biasanya nurse akan suggest try minum / makan tembikai. atau pun cuba air barli sejuk / suam

2y trước

terima kasih. saya akan cuba bt 😊

paksa minum sis. sy pun mcm tu dlu. tp kena paksa minum jga sbb takut kurang air

2y trước

yg penting ada🤗

saya ada masalah yang sama. saya tambah air kordial sikit je. buat tawar2 je

2y trước

kdg2 sy bt mcm ni juga. tp dia ttp rasa nk muntah

cuba minum air suam perlahan-lahan 3 teguk tp kena secukupnya dlm sehari.

2y trước

saya cuba air zam zam. tapi sama juga 😭

Makan buah2an yang berair. Tukar nasi kepada bubur. Makan sup2.

2y trước

terima kasih. saya akan cuba 😊

takpun awak try minum air masak panas. nanti hilangkan mual

2y trước

nnt sy cuba 😊

mnom lemon sis..sunquick..sy Pon mcm sis..smpi Kotor kncing

2y trước

tenq sis. sy akan cuba

sy pn xbole... nj muntah.. klu air manis ok pulak....

2y trước

kan. kalau air manis sy xboleh minum kalau ada susu 🥲

tembikai ok jgk

2y trước

alhamdullilah takat ni sy mkn xde pe2..klau nk cube siket dlu