Susu

Hi. Ada suggestion tak susu apa yg sedap di minum waktu pregnant ni? Saya xboleh lah dgn susu tepung. Mmg xboleh masuk langsung.

2 Các câu trả lời

sama laaa kita, bli tin susu 1 mnm smpai skrg tk abes2 i mnm Frisomum.Mnm yg susu kurma tu pn da ckup bgs.Or dutchlady...

5y trước

Oh okay thanks 😊

Cuba try fresh milk dutch lady ke farm fresh ke, sy dulu pun tk blh telan susu tepung, bau dgn rasa dia lain macam 😂

5y trước

Haah, bau dia bila tgh bancuh dgn air panas, menusuk sampai ke otak 😂 ok welcome mommy, selamat mencuba 😘