14 week normal ke dah rasa pergerakan baby dlm perut...mcm tangan atau kaki dia halus2 jer...

Sapa ada lalui macam saya jom cerita sikit kat sini mmg dah rasa ke kalau awal 14 week ? Saya dah 14 week 4 hari ....teruja jugak la rasa,, dpt rasa pun masa bangun pagi tengah lapar dan sblum tidur mlm tu :-D

6 Các câu trả lời

awal lg tu. usually 20w keatas baru rasa. sbb 14w bby kecik lg...blum sempurna sepenuhnya. awal2 tu kdg perut bloated, kdg rahim nk expand bg ruang kt bby

Ya sama macam saya. Saya pun kadang2 dah rasa mcm ada pergerakan dalam perut. Mmg org kata 3 bulan ke atas dah mula rasa pergerakan tu.

sy pun dh 14w... dpt rasa pergerakkan halus baby...bila lapar die akn bgerak halus2 jer....selepas mkn pun sama...

die mcm rama2 gerak . sy dr ank2 dlu 14 week da strt rse rama2 bergerak dlm perut😅

sy pun 14w dh rsa juga. yg halus2 ja tp xselalu..tp mmg dpt rasa..hihi..ank ke2..

4mo trước

Sama sya pun anak kedua

sy pun sma dh rasa tpi x kerap lgi Kdg rasa skali je dlm sehari