Saya pregnant 14 weeks dah. Normal ke rasa menggeras bawah perut seperti dalam gambar saya bulatkan?

Menggeras week 14

Saya pregnant 14 weeks dah. Normal ke rasa menggeras bawah perut seperti dalam gambar saya bulatkan?
6 Các câu trả lời

sya ketika bangun tidur mengeras kat situ...rasa mcm baby tu yg mengeras sbb rasa betul kecil dan keras kat situ mmg x selesa

sy pom cmtu sis..nak2 bile duduk nak bngun..rse mcm menekan kt situ..

2y trước

smpai kt tulang pngung rse 😂

normal . saya dr 13weeks dah rasa ngeras kt situ 😂

2y trước

ghisau 😄 rasa minggu ke 11 dah rasa mengeras. haritu ada sekali mcm duk menendang tau dkt vagina. bila tepuk stop kjb lepastu sambung balik. sekali tu je rasa

Sama saya sis..bila jalan terasa menekan2😅

2y trước

saya bila baring2 je mengeras. pastu rasa sakit belah kiri. kalau anak duduk atas riba memang tak selesa 😅

normal sis

2y trước

risau peranakkan jatuh huhu thankyou sis

normal sis..

2y trước

risau peranakkan jatuh huhu thankyou sis