Normal ke kalau kandungan 21 week 6 day aktif sangat dlm perut bergerak aktif sangat baru 5 bulan

Saya rasa teruja sangat dgn pergerakan baby dlm perut,, tapi kadang2 jugak risau jugak sebab time tengah nak tidur mlm pun aktif sangat2 dia mcm timbul2 geli2 pastu tumbuk mengejut...bby dah besar ke yea excited jugak pun ada hahaha..

8 Các câu trả lời

Sama la. Baby sya pn cmtu jugak. Tp tk kira pagi ptg mlm dia mmg gerak2 smpai blh nmpk perut bergelombang mybe sbb sya ni jnis yg kecik snng tgk baby kick. Excited sgt stiap dia kick hehe

saya pun 21w 1day, baby dah start timbul gerak geli-geli mcm tu 🤭 selalunyaa pagi & malam dia aktif, kalau tengahari petang tu tak sangat 😁😁 Excited betul bila dia gerak gerak tu

saya 19 weeks 5 day dh ada rasa.. sekarang dh 24 weeks 1 days.. lagi lah kuat.. tak tau lah weeks yang akan datang🤭

samalah kita, saya pun masuk 5 bulan, time malam je aktif bukan main duk bergerak gerak perut kita ni 😆

2mo trước

kan sis...masa dia gerak2 tu mmg suka sangat sbb rasa geli2 jak dlm perut

Sama 21w juga... aktif sangat bila waktu petang dan malam time nak tidur 😁😁😁

sama la. time nak tidur tu baby aktif sangat. sampai x boleh tidur di buat nya 🥰

Normal. Saya pun dah start baby tak boleh duduk diam.

normal