sakit perut masa bangun tidur

hi nak tanya , normal ke kalau bangun tidur akan rasa perut mcm rasa sakit bahagian tepi . kadang2 rasa bahagian bawah . selalu terjadi bila bangun tidur je. pregnant dah 14 week . atau saya asik tidur sebelah kiri lama sangat menyebab kan sakit ? #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

kadang kalau perut dah agak berat memang rasa mcm tu. sebab menekan pada saraf dan otot bahagian situ bila tidur, dia jadi kebas/cramp bila bangun. cuba kalau ubah posisi mengiring ke kanan pula, ada beza tak?