Bedung baby

Sampai umur berapa kita kena bedung baby ? Skrg ni baby dh tak nak bedung risau pula kalau2 kaki dia org cakap nnt kaki tak bedung tk lurus. Mummy risau anak dh tak nak bedung ?

37 Các câu trả lời

sy bedung sampai 5 bulan je , sebb masa tido anak dah pandai gerak2, bedung pun x ketat sgt dah. masa newborn je bedung betul2, nak elak baby terkejut dan tido lena.

Kalau nk bedung jgn ketat pada bhgn kaki....ank sy bedung kjp je...smpai sebulan cmtu je kot...tu pon bedung bwh ketiak je..tangan keluar....😅😅

Depends pada baby juga. Anak sy yg ketiga smp 6bln nk bedung sbb bila bedung sng tidur dan xmudah terkejut. Tp anak ke 8 tak bedung pun.. sbb panas..

Tu semua x betul ... Bedung sebenarnya nak elakkan baby tido x terkejut2 je ... Act bedung x berapa elok sangat utk tumbesaran tlang kakiii anakkk

Baby saya sampai 1bulan je bedung tu pun on off sebab dia lasak selalu terbukak tapi kalau masa grandma dia bedung elok je dia tido diam 😂

mitos ja sis,1st baby sy masa dalam wad ja bedung.nurse bedungkan.keluar hospital baby xbedung da.skrg baby da 1thn 8 bulan.kaki ok je🙂

Ank saya langsung xnk d bedung.. Klu d bedung nangis macam kene dera sampai teresak2... Lg pon sekarang cuaca panas sgt.. Kesian kt bby..

Ank sy xsuka dibedung...klu bedung nnt mst tangan dia akn trkeluar...klu dia meronta2 tu mknanye tangan dia xlepas kluar😂😂😂

bedung smpi 4bulan....bukak tu biase... tp lepas mandi atau tukar pampers, bedung balik... nnt die akan bukak lagi sndr...😁

Hari pertama jer bedung. Lepas tu tak bedung dah. Sebab cuaca panas sekarang. Baby pun macam tak selesa bila bedung.