bedung baby

hi mummy , baby saya 5 bulan masih berbudung kalau tidur , bila tk bedung baby akn cepat bagun, nk tahu baby mummy semua bedung sampai umur berapa and mcm mana nk ceraikan bedung ye ?#SeriusTanya #firstmom #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

Anak saya pon jenis terkejut2 tapi saya cerai bedung awal sebulan lebih dh tak bedung.. Masuk 3 bulan dh start kurang terkejut2.. 4 & 5 bulan takde dah.. Tiap baby maybe berbeza.

once baby dah reti meniarap sendiri, dah boleh cerai bedung. baby sy bedung sampai genap 3 bulan je.

1mo trước

ada jugak terkejut, tapi takde sampai terbangun. lama2 baby kurang dah terkejut2 tu.