nak bagi baju baby GIRL

Salam...sy nak bagi baju baby girl sy..mostly semua baju new born.. 0-3 month.ade juga yg boleh pakai smpai 4 5 bulan..ada yg xpenah pakai reason banyak sgt beli baju anak cepat besar.sy nk.bagi sekali mitten...costing postage sy support.utk mommy yg betul2 memerlukan xde duit nk beli baju baby yg bakal melahirkan @ baru2 melahirkan

nak bagi baju baby GIRL
23 Các câu trả lời

Maaf ye..baju sy dah sedekah kan kt org yg whatsapp sy..cume ada sorang je hamba Allah yg ade whatsapp saya.sy jarang buka app asian parents tu sbb sy minta whatsapp sy Maaf ye🙏😊

Semoga dimurahkan rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻💕. Harap2 sis dapat bantu Ibu2 yg kurang berkemampuan dalam The Asian Parent ni 🥰. #terinspirasi #mogamurahrezeki

Sy berminat dgn baju2 tu . macam mana ya caranya nak contact sis ? Ni contact no sy . www.wasap.my/601169328678/bakalibu

4y trước

Ada dkt wall dia no wassap...cer sis klik nama dia skrol dkt post yg dia hantar..dekat situ ada dia srtakan no ctc

Sy nak kak utk baju newborn, sy blum beli lagi walaupun dh masuk 7 bln, ni no ws sy 01136422110

Sy try up status ni ea..hrp jika ada yg tidak berkemmpuan blh ctc sis ea😉✌

Sy nak boleh? Kalau boleh ni Wssp sy sis 01121377137 Sy due bulan depan 😌

Harap dapat membantu yg memerlukan.. Alhamdulillah smg murah rezeki sis

Salam.. boleh beri pada sy x..0175399157 wasap.. dlm wasap boleh sy ceritakn

sy nak juga sis... sayang nak beli yg baru.. nanti bb cepat membesar..

Nak 😊😊😊sebab tak tau nak beli...rumah kat tengah kebun🥺