Baju baby new born

Hi mommy.. baju newborn 0-6 months mksdnya bju tu boleh pakai smpi 6bln ke momy? First mom.. bru start nak beli bju baby 😊

4 Các câu trả lời

Tengok pada berat baby jugak sis. Saya masa anak 1st banyak beli baju 0-6 months. Sekali baby lahir berat 3.6kg. Baju ngam2 ketat. Memang pakai sekali je. Pastu kena pakai baju 6-12 months. Kena tengok last baby berat berapa. Kalau boleh lebihkan baju 6-12 months ke atas..

Bergantung kepada design baju & berat baby. Macam baby saya 11 bulan jenis tinggi tapi tak berisi sangat, baju 6-9 boleh pakai lagi cuma senteng haha. Baju brand Anakku berkualiti & design jenis besar.

bergantung pada berat baby jugak , kalau anak saya badan halus je so sampai setahun pun muat, so better kalau new born tu beli 0-3 bulan tapi jangan beli banyak tau sebab pakai kejap je.

Yup but it's more to sizing and cutting. Tips nak beli baju baby tengok berat baby yang latest. Awak sekarang berapa week?