nak sedekah baju baby girl

Assalamualaikum mommy2..sy nak bgtau ade x sape2 mommy2 kt sini yg betul2 memerlukan baju2 baby yg baru lahir..atau yg bakal melahirkan baby.yg mmg betul2 xmampu dari segi kewangan nk beli baju2 baby..sy nak sedekah baju baby GIRL...baju baby sy reason baby sy sekejap dah besar?..yg betul2 x mampu ye.sy ulangi yg betul2 MEMERLUKAN XDA DUIT. LAGI2 TENGAH MUSIM PKP NI...sy ikhlas nak sedekah..sy ulang baby GIRL tau..segala postage sy yg uruskan mommy xperlu keluar duit?sape cepat die dapat..cume sorang je sy nak bg..whatsapp sy 0136052750=leya

9 Các câu trả lời

wlam sis... sis, sy amat mmrlukan ia.🥺. serius sgt² sis.🥺. brhrap sgt² sis dpt bntu sy ... 😔😔 #IbuBuntu #Stress #Tekanan #Sedih #Jujur #Ikhlas

4y trước

yee... sudah wsup dia.. masih tiada respon.. mgkin sibuk... ermm.. insyallah.. aminn

Sy try up status sis ni ea..hrp jika ada memerlukan blh ctc sis 😉✌

sangat2 memerlukan ..tp first time scan kata lelaki 😌

1y trước

dah 3 taun sis y ni

sya nak

sy nak

nak

cm

up

Up