Confused nak beli baju baby

Salam…nk tanya mommy2 yg dh beli baju baby, nak beli baju 0-3 bulan ke atau trus standby utk 3-6 bulan je??

6 Các câu trả lời

saya beli 3 pasang jeh ... yg lengan panjang, pendek n berlubang ... keluar wad baru topup 🤣 first mum juga, konon tkmo membazir n dah plan anak 2nd nk jarakkan lama skit jadi beli sikit untuk nb ... dh keluar nnti shopping baru puas hati beli 🤭 sebab org nya depan mata dah

sy dulu beli saiz nb, 0-3 dan 3-6. anak lahir 2.53kg, yg saiz nb pun kena lipat2, saiz 3-6 masuk box balik simpan dulu pakai kemudian, or pakai masa kecemasan baju2 lain takdan basuh. sblm bersalin beli dlm 10pasang je baju siang & malam. dh lahir baru topup2.

nb 03 and 36. nb below 5 psg ckup. 03 pun takyah bnyk lebihkan 36. but if tak confirm gender ckup smpai 03 dlu. later baby keluar topup lg

sy beli baju 0-3, 6 pasang je... 3 lengan pjg, 3 lengan pendek... pamper NB pon, 32pcs je... boleh je kan? 😅

Saya beli 3 saiz. Saiz NB, 0-3, 3-6. Paling banyak saiz 0-3.

standby 3-6 sbb baby cpt besar.. newborn size xpayah byk..