gdm

salam...sy ad gdm,.tp bacaan pagi je bermasalah..dlm [email protected] lain smua ok xpnh lbh dr target doc nk.. mcm mana ye nk buat..mlm nasi memang xmkn lngsung..last mkn ptg..kdang smpaii pening sbb tahan lapa.. risau bby lg.. ada siapa² tahu x..nk bt bacaan pg tu normal

34 Các câu trả lời

Mlm makan je, tapi dalam segenggam nasi, sayur, lauk ikut portion. Air manis x yah minum dh mlm2. Nak smpi ke pagi, minum air byk2. Sy buat gitu. Sbb sy biasa pagi 5.2, 5.3 dulu. Esok last bsp sy. Next week dh admit.

5y trước

sy nsi pn xmkn mlm..air mnis mmg xamek.. kdg² ats drh jgk.. tp tkp sy try lg..tq awk..