dlu pernah mengandung luar rahim

Salam...skrg sy mengandung 7minggu..ape yg sy isaukn,sy tkut sy akn mengandung luar rahim lg kali ni...sy mintk tlg smoga kwn2 smua doakn smoga sy x mengandung lua rahim lg...aamiin...

2 Các câu trả lời

If ade sejarah.. Better scan kndungan awal2.. Boleh cegah n rawat if luar rahim lg.. Mcm sy.. Prnh etopic n opret buang sblh tiub.. Ble dpt taw preggy lg.. Trus ajak husbnd scan n Alhamdulillah.. Bru melahirkan bby boy 27/3 hari tu.. 🤗

4y trước

Apa ciri2 lgndung luar rhim sis... Slain scan apa g yg mmbolehkn kita tau mgndung luar rhim or x

Sy pun sama 3 bln bru operation skg mengandung kita Sama2 doakan kandungan kita semua Di jauhkan dri perkara yg tdak elok