lendiran dan ubat kuat rahim

hi mommies, skrg ni sy tgh mengandung 8 mggu 6 hari dan dalam masa yg sama ada keluar lendiran coklat, sejak 2 hari ini ada darah. sy tepah pergi ke hosp 3x dan doc kata normal. sedangkan sy masih keluar lendiran tersebut. bln nov 19 sy pernah gugur dan sy risau jadi kembali. pertanyaan sy boleh kah sy makan ubat kuat rahim utk menguatkn lg rahim sy? mohon bantu sy 😔

2 Các câu trả lời

ehh same usia kandungan dgn sy.. sy pun kua spotting juga ni.. dh pergi hospital.. treatened misscarriage. so far takde pape..insya Allah.. doctor bg duphaston utk kuatkan rahim.. ade appt lg 3 minggu dgn doctor

4y trước

alhamdulillah, in shaa Allah tkde apa2 dgn kandungan sis. jaga diri elok2 ya ☺️

hurm... blh mkn..jika mmg doc consultkn ubt tersebut dgn puan..mengikut kes dan kondisi kesihatan puan bgaimana n etc..

4y trước

baik puan, terima kasih atas pandangannya. alhamdulillah sy ok2 shj ☺️