Mengandung x sedar.berat lepas sy pragnet luar rahim 2buln lps.tengh trunkn brt pragnet lg sorang ni

Ada tak pape tips nk turunkan berat badan

1 Trả lời

pening saya baca ayat awak ni. awak tgh diet then prgnt ke? ke awak gugur, jd badan naik. jadi awak nak solution tuk turun berat? kalo nak solution tuk turun berat kurangkan karbohidrat macam nasi, mee, bihun, gandum. lebihkan protein macam ayam, ikan, telur, daging & fiber sayur2an or buahan. manis kurang or stop.. insha'Allah cepat turun berat. tapi kalo awak tengH pregnant tak perlu la hard diet. buat mkn suku2 separuh

10mo trước

2bulan lepas sy dah pragnet tp luar rahim tp terpaksa gugurkan sbb x boleh selamatkan da.lepas pada tu berat sy naik mendadak.kena diet untuk turunkan berat badan