1st baby

Salam Saya pregnant 1st baby. Lani dh 37weeks 2days. Saya x pack barang² lagi sbb confused. Boleh mommies bgtaw apa² ja yg perlu sy pack. Untuk barangan baby dan barang² sy. Plan bersalin kat hospital kerajaan. Nak tanya kat MIL,MIL plk tiri then xmesra sgt. Nak tnya mak sndri takut tesilap bawa, Sbb kami isteri kpd warga negara . Takut belah sini dengan kt kampung sy tak sama.. Anyways tq mommies ?

6 Các câu trả lời

just bawa yg basic sepasang baju baby,mittens,socks, blanket and barang sis saja.