scan baby girl

hye mommies..sy pregnant 1st baby..nak tnya agak2 ada kemungkinan x kluar baby boy? ? sbb dlm hati kuat sgt ckp baby boy.. skrg sy dh 21week 4hari..

scan baby girl
7 Các câu trả lời

hi mommy..si kecik sy pun mmg terang2 tunjuk cik bunga nya..hehe..masa ni sy buat details scan..tp bila tgk perot, ramai yg ckp boy..haha 🤭

kalo nampak boy mmg btl2 boy. tp kalo scan nmpk girl kemungkinan boleh boy. sbb kdg2 boy sorok pistol dia. 🤣

5y trước

yke sis..hopefully dpt boy..😅

Kalau scan boy, ada possibility utk turn out girl.. tp kalau scan girl, mmg keluar girl, sis..

Sy pula doc kata baby boy. Next scan nak make sure lagi. 😅

5y trước

Really?? Yess!! 😆

Ni scan sy...setepek die tunjuk😂

Biasa kalau scan ni btl...

Nampak burger tu. Girl