speech delay

Salam.saya ada anak berumur 2 tahun 9 bulan.dia mmg active.dia blh bercakap few wording like..mummy water...makan...sedap nya...bathing...and she is obey comman..she is my only daughter..kat rumah saya..suami dgn anak je..saya ada bertanya few parent dan mak saya serta mak mertua..drg kata normal lambat cakap..sebb selalu anak pertama mcm nie..betul ke? Mak yg risau,

1 Trả lời

samalah..siap jumpa pakar kanak2, normal cuma tiada pgaulan dgn sebaya dia.. sy cuba hantar ke taska, skrg dah pandai cakap dah..