Ada tips tak

Salam,hari tu saya dah pergi klinik and doctor bagi antibiotik..setiap hari sy cuci and keringkan tempat ceaser ni.. cuma sy perasan ada lubang mcm ni kat jahitan ceaser sy ni.. apa patut saya buat.. saya takut sangat..

Ada tips tak
1 Trả lời

Cuma refer ke klinik mmlm mcm ni.. Klu mlm kbykkan yg sit in tu doc hospital. Cecuba tnye pdpt.. Rasanya perlu ditutup. Mungkin blh digam sahaja.. Apapun, refer doc dulu.

5y trước

Oh klu ada nanah tu dah infection dah tu. Mmg wajib ke klinik. Nnt dorg rawat. Nnt takut melarat plak sis.. Segera ke klinik..