Bertunku bersalin czer

Salam sye nk tnyela..sye brsalin czer,de x ibu2 dkt cni yg brsalin scre czer tpi bertunku..sbb sye amik CL ni utk pnutup pantang..dye kate xpe mmg czer mmg elok bertunku dkt prut bg kluar drah ktor..trkjut jugak sye ke mmg boleh.. #bantusharing #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #needhelp

2 Các câu trả lời

Salam mommy. Kakak saya ada pengalaman czer 2 kali. Tukang urut bagi tungku yang guna garam bukit yang disangai dalam tungku tu. Dia kata lega juga. Mungkin mommy boleh try cara tu daripada guna tungku batu tu. Saya pun seriau kalau czer guna tungku batu

2y trước

🤗

Saya dulu pun czer, CL saya start tungku after 1week saya bersalin. Sebab taknak ada darah beku. Alhamdulillah sampai sekarang okay.

2y trước

owh yke...mntk xde pape jgkla dkt sye sbb prut sye belah kiri rse skit lpas tunku..sis pkai bengkung x mse pantang atau dh hbs pantang pkai?