Sakit di tempat czer

Anak pertama sye czer. Umur anak sye skrng1 thun 9 bulan tapi sye tgh pregnent anak no 2 berusia 24minggu. Sye selalu rse sakit dkt tmpt czer tu tpy rse sakit sebelah dalam. Normal ke rse mcm tu ? Siapa yg pnh ade experience mcm sye tlg explain 🥺. #seriousnakthu

2 Các câu trả lời

awk lasak ke? atau awk ada angkat benda2 berat? sy rasa ngilu time awal2 saja...

4d trước

klu lasak no wonder sakit. try mkn panadol dlu tgk kurang x sakit tu..klu masih sama..better check dktr.

Better buat pemeriksaan doktor ya