nak tnya tntang hspital

smlm sye saya dh buat appoinment blh brsalin normal atau tak. so dc kta blh tp xblh brsalin kt hspital ni sbb sye prnah czer.so kne ke hsptal teluk intan trus klau dh kluar tnda. dkt sini sye nk kne call hsptal teluk intan dlu atau dtg je trus brsalin ke mcm mna? jauh gk la dr rmh nk ke sne. suami blh teman x dlm lb mse brsalin normal? #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

Usually klu cmni, akn ada surat rujukan utk di rujuk ke hsptl yg di suggest. Mungkin pregnancy awk high risk sbb tu hsptl sana minta rujuk ke hsptl t.intan. Masa appt kk nti beritahu misi tentang apa yg hsptl sana suggest. Nanti kk akn buat surat rujukan. So mungkin akn ada tarikh utk appt di klinik pakar hsptl t.intan sblm dpt tarikh admit.