makan durian

Salam, sy baru habis pantang dan sy bersalin secara czer. Sy nak tanya boleh ke nak makan durian? Orang kata durian ni milkbooster tapi ade jgk kata kalau kite makan durian anak boleh kembung kalau minum susu. Sy konfius tapi nak sgt makan durian.

2 Các câu trả lời

depend pd bdn puan..mcm sy..sy xleh nk mkn sbb nti bdn sy angin..cer puan try mkn sikit dlu..klu ok mknla..klu x ok better stop..stiap bdn org berbeza penerimaan nya..

depends on bdn jgak, cuba dulu. takut effect pada baby n mommy jgak.Angin ke apa mn kita tahukan