pajeri nanas

salam smua...ade sape2 pngalaman x mkn pajeri nanas??? sya prgnnt 12 week 3hri tdi sya dinner mkn pajeri nanas...lps mkn rsa x selesa plak prut nie...

9 Các câu trả lời

sya pernah mkn pajeri nanas. tpi msa tu 18week. mak sya cakap boleh je mkn nanas klau dh dimasak. jdi sya mkn bnyk jgk. alhamdulillah tkda apa2. ada rsa tk sedap perut. tpi tk sedap perut sbb nk ke toilet ja. mybe pedas sikit yg sya mkn tu. klau awk baru 12week sya tk pasti plk mcm mna

5y trước

owwhh..yer ker..tdi sya gi cek n scan..alhamdulillah xde ape2

Ikot org jugak kot.. Ada yg makan ok je.. Ada yg xok... Mcm sy.. Sy xberani nk mkn... Kalo nk makan pajeri sy makan pajeri terung jer..

Kalau blh jgn mkn dulu awal awal ni sbb ada sesetengah orang alah. Yela sbb kandungan baru lagi kan. Hopefully sis okey jela. Banyakkan rest.

5y trước

Sy rasanya rabu lepas terminum air bliss yg ada campuran nanas tu. Lepas tu trus bleeding. Tp alhamdulillah baby xde apa. Cuma tula, kne hati2 la lepas ni. Ada org mgkin xtahan, ada org ok je.

Makan byk ke pajeri nenas tu? Atau amik 1 atau 2 keping je. Ke ada yg pedas2 ke... Restlah, jangan buat keje klu rasa x sedap perut

5y trước

sya mkn dlm 5-6 keping kecik dadu tu jerr..pedas x lh sngt sis

Saya aritu 11weeks...mkn pajeri nenas sekeping ja...esknya miscarriage 😣😣

Boleh je mkn nanas yg dh dimasak tp dlm kuantiti yg sikit la..xleh mkn byk sgt...

5y trước

owhh..yer..okay tq sis ats komen

Xboleh mkn nenas tajam

Mkn byk mybe.. 🤔

Selalu nya elok dielakkan

5y trước

tq sis ats nsht