.

assalamualaikum..nak tnya, sy bru pregnant 6 minggu skrg tpi slalu ngidam masam2. kmarin ngidam sngt nak makan nanas, so tdi beli nanas & campur kat masakan.. sy ad baca jg ibu hamil boleh mkn nanas tpi x bleh bnyak. ibu2 kt sni prnh x mkn nanas time pregnant?? ada effect tak?

2 Các câu trả lời

Kalau buah nenas betul sy tak berani makan jugak sebenarnya tp yg dimasak sy makan gak. Pajeri nenas ke nenas atas pizza ke, sy ngap je

Sblm tau pregnant mmg nk mkn nns. Nsib baik x beli.. Nie baru2 lg x brni nk mkn. Mkn ckit x pe kot. Ikut bdn jugak..