Pergerakkan baby

Salam smua,, kandungan sy dah masuk 25 minggu . Klau ibu terlalu penat bekerja,, ada effect x dekat baby?? sbb sy perasan baby kurang gerak.. risau laa sy🙏🏻

2 Các câu trả lời

25 minggu mmg tak rasa sgt baby gerak. lagi2 kalau kita active. kena baring2 baru dia gerak2. saya masuk 29 minggu baru rasa tendangan kuat baby. baru senang nak suruh baby gerak. sebab dah rasa badan dia kt perut kita. jadi bila kita usik baby baru dia gerak. rasa terganggu agaknya😂

kalau kita aktif mmg baby xgerak sgt