pergerakkan bayi dalam kandungan

Hi ibu smua . Sy dah 19week . Ada rasa pergerakkn dah. Pertnya normal ke kalau beberapa hari baby kurang bergerak ?

2 Các câu trả lời

Baru lagi tu sis. Tulang dia masih lembut. Try minum air sejuk. Biasa baby aktif bila kita minum air sejuk/manis.

4y trước

Sy setiap masa minum air sejuk. Takda apa pun sis 😁

Ya ada masa dia kurang bergerak jgk sis..sy ari tu cmtu jgk..lps2 tu nnt akan rasa slalu la..

4y trước

Kannn . Hehe . Smlm ada jugak try kacau2 perut syukur dia bg respon . Ada rasa gerak