Pergerakkan baby

Salam nak tanya,, klau kandungan baru 19 week normal kee baby xgerak sgt?? Sbb sblm nii bole rsa baby gerak aktif,, tlg komen#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Normal sis. First baby saya dulu 16 weeks dah rasa baby gerak aktif. Second baby 20w pun mcm tak gerak sgt. Start 24w akan rasa lebih kuat dan kerap. 28w start kira gerakan baby

normal sis,, nti dh 20week ke atas bru rase kuat sikit gerakan dia dan nti 28week bru kire tendangan bby,,