alahan pelik

Salam semua..sy nak tanya korang semua alahan pelik2 x?macam sy.seminggu sebelum sy tahu pregnant sy rasa x nak berhubung dgn semua org.skrg sy offkan ig twitter fb wasap group sy left kecuali wasap family.kawan2 semua sy x berhubung.sy berhenti kerja.sy hanya ada tv dan radio sahaja.sy sgt tenang tp family sy kata sy pelik ? atau sy yg ada masalah puan2 semua?sy hanya keluar bila ke klinik sahaja.kawan2 semua mengata tp sy x kisah dan x ambil kisah pun bg sy mereka x faham alahan sy jenis macam ni.tp pelik sgt ke sy??tq

1 Trả lời

Pelik la jgk..haha tp smua tu normal, lain org lain pembawakannya. Klu awk rasa selesa mcmtu, xde hal pun.. Asalkan x memudaratkan 😉😉