mom of 2 bby soon

salam nak tnya. ini pregnant sy yg ke 2...sy xd laa muntah sgt awl pregnant ni. tp yg pelik klu lmbt makan jew sy jd mcm nk hypo gto... ketar2 n berpeluh bdn. mula2 sy xtaw knp. sy cuba la masuk nasi... lps sy mkn bru mcm ok skit. ad x yg pengalaman mcm sy? normal x ek

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis.. Perut langsung xboleh biar kosong.. Mungkin daya tahan badan dah slow krn menampung proses kejadian bby

Norml sis..sy pn cm tu..lpr x ble bwa bncang..smpi mkn pn trgetar2 tangn tu..mcm y x mkn sehry rsanya sdgn pgi tu da srpn..