Air ketuban??

Salam semua, sy nak tanya. Ini air ketuban ke? Dia keluar mcm tu je.. tk boleh nak tahan. Habis basah baju, lepastu ada cecair macam jelly. Sy tk tahu sgt pasal ni first pregnant sy. Tlg yg tahu sudi coment ya..

Air ketuban??
6 Các câu trả lời

Sila ke hospital. Jika betul ketuban doc boleh check jumlah air ketuban berkurang atau x.

tak pasti..awak brpa weeks ? klau hbis bsah tu apabila air jatuh mcm ketuban pecah ..

2y trước

32weeks Kak, dia keluar mcm tu je. tp sy tkde sakit perut ..

pergi klinik check.. untuk kepastian

mcm air ketuban sis , better pergi check

Best to check at the hospital

Bukan.

2y trước

Klu ketuban tekstur dia mmg air & takde bau. Klu was2 blh pkai pad, monitor. Klu ada turun lg or pad basah, blh g klinik check. Sy kena masa 30w, tp bila pkai pad xde basah, means bukan.