Air ketuban

Assalamualaikum , pregnant 13w dh ada air ketuban ke ? Saya ada sekali keluar cecair jernih. Masa tu tgh duduk relaks. Xda sakit perut atau sakit bahagian lain. X dpt tahan mcm tahan kencing. Dia keluar sendiri. Tapi x banyak. Sikit je. Saya lap & dh xde keluar. Nk tahu tu air ketuban ke cecair biasa? Xda bau, jernih melekit sikit. Maaf saya first mom. #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

Macam sy sebelum ni sebab banyak trun naik tangga. Bila tanya doktor cakap tu keputihan kena ambik sample gbs. 😅 bulan depan baru dapat results tp sekarang sy dah 17weeks dah tak keluar cecair tu.