Alahan muntah

Salam semua.. Sy ina.. Sy pregnant 14mggu.. Normal ke kalau masih lagi alahan muntah2? Sy masih lagi muntah.. Perut berangin dan sakit pinggang.. Berat badan Turun 2 kilo disebabkan muntah.. Adakah badan kita yg bermasalah?

1 Trả lời

Normal puan. Saya 21w masih muntah lagi. Dulu anak 1st masuk 2nd trimester dah settle. Kalini lama pula😅

4y trước

Allah. Puan jangan risau ye. InsyaAllah puan & baby baik2 je. Cuma kalau puan rasa lemah sangat boleh jumpa Dr. Banyakkan minum air, jangan biar diri dehydrate. Semoga dipermudahkan urusan puan hingga ke akhirnya🌹