Berat Badan

Saya 13 minggu. Berat badan saya turun mendadak 1.75 kilo dalam masa seminggu walaupun saya tak muntah dan tak ada apa2 alahan. Perlu tak saya risau?

1 Trả lời

saya pun alami benda yg sama.. mkn okay smua okay... tapi bila timbang menurun... bila pi kk checkup mula la nurse bebel skit.. sbb berat tak naik... tak pasal kena pi klinik tiap² minggu sbb nurse nak monitor berat... alhamdulillah hari ni pi checkup berat naik 0.5kg.. nurse kata jadilaaa tuh.. naik bnyak² pun takboleh jgkk...