Vitamin or supplement

Salam & Hi semua. Sy baru hamil 6 minggu tapi ada bleeding & perlu direfer kpd pakar. Tp next appoiment sy next 2 weeks. Persoalannya, sblm smp next 2 weeks, perlu ke sy ambik apa2 vitamin or supplement untuk kandungan sy? Hospital x ada bagi sy apa2 ubat. Sekarang ini sy just maintain ambil folid acid. Harap semua blh bagi pendapat sbb sy baru first time pregnant.. ??

2 Các câu trả lời

Klu nk vitamin tmbhn awk pergi klinik swasta.. jgn tggu klu bleeding ni..sllu doktor akn bg bberapa ubt utk kuatkan rahim

5y trước

Oo yeke.. Ok terima kasih.. 😁