Bleeding

Nak minta pendapat. Sy baru anak first. Ikut kiraan scan dekat klinik swasta sblum ni kandungan sy skrg dh 6 weeks. Tapi kelmarin masa tidur sy suddenly bleeding. Warna merah coklat mcm tu. Bukan spotting yg pasti. Sy dah jumpa doc. Doc ckap dia pun takblh nak ckap baby survive ke tak. Kena dtg scan lg next week. Cuma dia ada bg ubat duphaston. Pendapat mommies baby blh survive ke? Or sy patut pergi klinik pakar?

1 Trả lời

Banyak ke keluar darah tu n berapa hari?

5y trước

Ooo kena tngk beberapa hari lg mcmna..sy pn bru ni spoting 4 hari..tp alhamdulillah xde pape..xpe..sis banyakkn doa..banyakkn rehat n jgn stress2..