IBU BERDARAH O-

Salam semua. saya berdarah O, suami B. kebanyakkan kes yg sy baca bila kita drh O ni tinggi kmungkinan baby senang sgt dpt kuning. ada tips ke nak elakkan prkara tu?

37 Các câu trả lời

mungkin boleh amalkan anggur hitam, susu kambing dan kurma dihujung kehamilan, kita ikhtiar je

Maternal blood group O mmg faktor blakunya kuning. Spanjang pregnant bykkan makan berries

tp sy haritu nurse sendiri yg bgtau kalau darah o rsiko baby kuning lama . tp entahlah

saya O+ suami O+.. anak O+ .. tetap juga dpt kuning.

sy darah ab+ alhamdulillah baby takde kuning

Sy dan suami group darah O. Ank mmg jaundis

kene kerap bf