baby makan

salam semua. Baby saya baru 6 bulan lebih...ok tak kalau baby mkn bubur nasi (full protein karbo) sekali sehari je...pagi dlm jam 8 pagi susu,10 pagi snack, 3 ptg makan bubur, 7 susu..lps tu dia tdr smpi pagi dlm jam 2 mcm tu. Tpi jrg la sekaali je dia makan, sebab dia kuat tdr. asal knyg dia tdr, tdr berjam jam. adakah saya perlu bangunkan dia supaya tal skip waktu makan? help

2 Các câu trả lời

Okay mama, baby 6 bulan lebih baru start makan dan masih begantung lebih kepada susu.. if baby makan sekali or hanya beberapa suap tu masih normal since baby baru nak belajar makan kan.. no worries

okay je