Anak susah tidur

TOLONG saya. Anak saya ssh nak tertidur. Dari lahir dia suka nangis, kami terpaksa bg buai. Smpai usia 7b skrg masih buai malah jd ssh nk tdr even dlm buai! Pacifier taknak. Selain dalam buai, dia boleh tdr bawah bila ngempeng. Kdg2 ngempeng pun xjerap tidur dan xtdr. Tolong bantu. Apa perlu sy buat? Dia tdr 20min, berjaga 3 jam. Paling lama tdr 2jam stgh. Paling lama berjaga almost 5hours. Bila keluar lgsg xkn tdr. Xpernah tdr dlm stroller mcm baby lain. Letihnya rasa. Dan sedih! Anak kita mcm ni. Sedih la. #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

saya pun sama I know your feelings, anak saya semua yg susah dia ambik. Susah makan, minum susu, tidur. Berat baby graf kuning. Pada siapalah saya harus kuatkan diri ini. Sekarang dia 7month lebih

2t trước

Allahu. Semoga anak puan membesar dgn cemerlang dalam segala hal nnt