IKHTIAR HAMIL JUS MAMARIAM

Salam semua. Ada tak ibu2 atau bakal ibu dekat sini yang pernah/sedang consume jus mamariam untuk ikhtiar hamil? Boleh share experience tak sepanjang penggunaan? Saya baru nak try beli untuk ikhtiar hamil, tapi ragu2 🥺 #advicepls #pleasehelp

13 Các câu trả lời

Sy crk kesuburan dahulu.. Sy ikhtiar dgn kelapa bakar.. Bru 5 biji, rezeki Allah bg stlh 5 thun ttc

8mo trước

Utk gov ada.. Hospital bahagian O&g.. Pergi sana bgtahu nak cek kesuburan... Inshaallah diorang akan guide n investigate