IKHTIAR HAMIL JUS MAMARIAM

Salam semua. Ada tak ibu2 atau bakal ibu dekat sini yang pernah/sedang consume jus mamariam untuk ikhtiar hamil? Boleh share experience tak sepanjang penggunaan? Saya baru nak try beli untuk ikhtiar hamil, tapi ragu2 🥺 #advicepls #pleasehelp

13 Các câu trả lời

Takpernah cuba jus mamariam , sbb sy mmg jenis cepat lekat . sy bru 22 . Skrg dah nak masuk 3org anak 😌 ,

8mo trước

4 kali pregnant , kali ke 3 misscarriage then ke 4 alhamdulillah . Baby sihat .

sya ikhtiar hamil mkan folid asid jaa lpas dah tau pregnant bru sya mkan jus mamariam ni

8mo trước

boleh sis share makan folid asid brand apa? setakat sis makan mamariam masa pregnant okay tak?

sblm tu nk tanya u dan partner dh buat medical checkup ke?

8mo trước

if ada budget u boleh google clinic swasta yg tawarkan checkup kesuburan around yr area..klu x u can pergi kk and ask the nurse.