GBS

Salam sekarang kandungan saya dah masok 19 minggu 6 hari.. Memamg seronok tapi hati risau sangat sebab dokter cakap saya ada GBS dekat sini ada sapa2 tahu macam mana nak mengatasi ? Baca dalam google baby boleh mati allahhu

1 Trả lời

Syukur awk dh tahu awal2..bole elak bahaya utk bby nnti..Masa nak bsalin kena maklumkn awal pd doc awk ade gbs...nnti doc bg antibiotik..

5y trước

Ouh terima kasih kak.. Harap2 semua berjalan dengan lancar dan selamat...