Sesi Tanya Pakar Bersama Kristy Yong (BS (PSYCH), M.Coun, Internationally Licensed Counsellor

Salam Sejahtera Semua Pengguna TAP! Antara perkara yang paling ditakuti oleh pasangan yang sudah pun berkahwin adalah apabila cinta pasangan mula hilang dan beralih arah. Lebih-lebih lagi apabila hadirnya cahaya mata, masa yang diluangkan bersama pasangan mungkin semakin berkurang. Kebanyakkan masa lebih tertumpu pada anak-anak dan bukan lagi pada pasangan. Pernah atau tidak anda terfikir mengapa cara anda tidak berkesan dalam membetulkan keadaan? Masih sama, tiada perubahan. Mungkin jalan penyelesaian anda tidak kena cara, atau ada cara yang lebih efektif yang perlu anda pelajari dan terapkan dalam rumahtangga. Untuk Sesi Tanya Pakar kali ini, ayuh minta pendapat dari Pakar kami. Tanya soalan anda tentang cara kekalkan keharmonian rumah tangga selepas ada anak bersama Kristy Yong (BS (PSYCH), M.Coun, Internationally Licensed Counsellor with Australian Counselling Association, Director of Oasis Counselling Services pada 23 Februari 2023, hari Khamis. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Kristy Yong (BS (PSYCH), M.Coun, Internationally Licensed Counsellor
9 Các câu trả lời

.