Pujuk Pasangan

Macam mana cara pujuk pasangan yang sedang bengang dengan anda?

Pujuk Pasangan
41 Các câu trả lời

Selalunya kalo husben merajuk , nk blik negeri dia . kita duk nangis2 lah sebb tau silap suka cari gaduh dgn dia . dia pulak jenis tkbole tgokmkita nangis . dia pujuk kita , dia pulak tk jd bengang or merajuk . esok2 dia ungkit , kita buat tk dengar je

Syukur husband dak pena bengang sama sy.. sy selalu bengang dgn diaa... Kalau sy bengang dgn dia sy akan diam n biar dia pujuk sy... Husband selalu pujuk sy tak pena pujuk husband.. 🤭🤭🤭

Diam dulu , bagi pasangan sejuk sikit .. lepastu baru pujuk & peluk sampai pasangan luahkan rasa hati . 😁 pujuk tu guna la perkara yang lawak-ii & manja-ii sikit , baru la senang nak pujuk .

Kami selalunya berbaik sebelum tidur. Sebab masa tido mesti nak peluk jugak. Lagipun orang tua2 pesan gaduh laki bini jangan bawak sampai ke tempat tido 😘

Ni pertua orang la... Masa dia tengah marah masuk dapur ambil air sejuk baca ya bismillah dan selawat ya latif bagi dia minum... Alhamdulillah aku dah try berkesan..

5y trước

Betul tu... Jika kita tengah marah atau kecewa.. Banyakkan zikir ni.. In syaa Allah akan lembut hati kita...

Suami pernah bengang dgn sy, then kiteorg masing2 diam, mse tu sy dh nangis, sekali dia nmpk sy nngis, dia plak yg pujuk sy, mcm dlm drama tv plak adegan sinetron tu

2y trước

haha klu sy tkdenye die pujuk

Sy & suami jenis bergaduh mesti dua2 akan silent. Di situ mudah utk kami berbaik.. tapi diam tu jgn la diam sgt.. pujuk dia dgn mngajak makan atau sebagainya

Usap dia dan saya cakap elok² . Tapi kalau time tu saya pun sama tengah bengang. Sebelum tidur baru cakap kenapa dan explain bagitahu kita pun bengang 🤭

Malas la nk pujuk.. Kita bengang pun sma jg x kna pujuk.. Pujuk diri sdiri lg bgs.. 😂😂 lma2 baik sdiri.. Syukur suami pun bkn jnis mrajuk lma2..

Plg penting merajuk mcm mana pun jgn tidur asing. Sgt2 tak elok. Time tido tu nanti buat2 la terpeluk ke, peluk diam2 ke.. Lps tu ckp la sorry..